Buitenschoolse Opvang

Kinderopvang ‘Hoeksche School’

OBS De Boomgaard biedt onder de vlag van de ‘Hoeksche School’ kinderopvang aan. Dit met Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) als partner. Met deze stichting werken we aan onderwijs en opvang vanuit één pedagogische visie in een zogenaamd integraal kindcentrum (IKC). Zo bieden wij ouders een totaalpakket (educatie, opvang, ontwikkeling, zorg en vrije tijd) in een veilige en stimulerende omgeving waar ieder kind het beste uit zichzelf kan halen.
Op onze buitenschoolse opvang (BSO) wordt gewerkt met het concept GAAV! Dit staat voor de gave/talent van het kind en voor hoe we willen dat kinderen de BSO ervaren, namelijk gaaf (leuk, cool). De visie van GAAV! is dat er een activiteitenaanbod ligt, gemaakt voor en dóór kinderen. Inspraak van kinderen krijgt dus een grote rol.

Op de website van SKOC leest u meer over ons aanbod:     www.skoc-kinderopvang.nl

Voor een persoonlijke offerte kunt u contact opnemen
per mail:         info@skoc-kinderopvang.nl
telefonisch:     0186 – 650020