De ouderraad

Zodra een leerling op onze school komt zijn de ouders/verzorgers automatisch lid van de oudervereniging OBS de Boomgaard. Het formele bestuur van deze oudervereniging ligt bij de ouderraad.Deze vereniging is ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Doel van de oudervereniging:
Naast de “gewone” lessen wordt er veel op school georganiseerd waar de leerkrachten wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Zo helpt de ouderraad bij de diverse vieringen, de kinderboekenweek, het voorleesontbijt, schoolreisjes, schoolfeesten, verkeersonderwijs, de schoolbibliotheek, enzovoorts.

Om bovengenoemde activiteiten financieel mogelijk te kunnen maken, bestaat het ouderfonds. Alle ouders/ verzorgers worden aan het begin van het schooljaar gevraagd een vrijwillige ouderbijdrage over te maken. Het richtbedrag is momenteel € 27,50,- per kind.

De ouderraad  bestaat uit de volgende ouders:

Voorzitster                         Larissa Wiltenburg

Secretaris                          Carin Mulder